Om Moos Innovation

Bag Moos Innovation gemmer sig Henriette Moos (f.1971).

Hun kombinerer en humanistisk baggrund som cand. mag i musik, forfatter af musiklitteratur, censorarbejde og universitetsundervisning med 16 års erhvervserfaring i udvikling af digitale produkter som musiktjenester, computerspil, e-læring, interaktive film og sociale medier – og ofte i en tværmedial blanding.

Indenfor disse områder er Henriette vant til at tænke i forretningsmodeller, budgetstyring og bundlinje i samarbejde med fx CBS- og DTU-uddannede.

Hendes særlige bidrag i dette samarbejde består i tværfaglig ideskabelse, konceptualisering og kravspecificering baseret på dybdekendskab til brugerne og til relevant teori og metode. I forbindelse med brancheanalyser, konferencer og workshops fungerer hun jævnligt som ekspert og moderator med et omfattende kreativt-teknologisk netværk.

Henriettes erhvervserfaring har givet hende en betydelig ledelseserfaring, specielt inden for strategiudvikling, projektledelse, vejledning af iværksættere, kapitalfremskaffelse og økonomistyring, som er suppleret med en 2-årig lederuddannelse ved DISPUK samt CBS-kurser i Økonomistyring.

Læs Henriettes seneste kommentar til Spotify i Politiken den 4. august 2017.

I 2014 blev hun kåret som ‘Årets iværksætter’ i Dansk Magisterforening.

IMG_1398

KUNDER & SAMARBEJDSPARTNERE